Sabtu, 27 November 2010

HARAKAH PUJI MELANGIT PKR SEDANGKAN RAKYAT DAH TAHU PKR DAH NAK HANCUR

HAHAHAHAHAHEHEEHAHEEHEEEEEHAAAAAAA!!!!!!!!!!! KETAWA AKU TERBAHAK-BAHAK BILA BACA TAJUK DI BAWAH NI DALAM HARAKAH DAILY!

PKR teruskan perjuangan membela rakyat
Harakahdaily   
PETALING JAYA, 27 Nov: Walaupun Parti Keadilan Rakyat (PKR) baru sahaja meraikan ulangtahun ke-12 sejak ditubuhkan pada 4 April 1999, namun usaha membela rakyat diteruskan.
PAKATAN RAKYAT NI NAMPAKNYA MEMANG BETUL DAH BENGONG! DALAM TV DAH TUNJUK DENGAN JELAS  BETAPA PENYOKONG PKR SENDIRI YANG BERPIKET MELAHIRKAN RASA TAK PUAS HATI PADA PUCUK PIMPINAN PKR, DEMA DALAM DEWAN TU SYOK SENDIRI MENAIKKAN MARTABAT NUAR BRAHIM YANG DAH NAK BERKECAI TU! KATA LE PKR TU DAH NAK HANCOR TAPI YANG AKU NAK GELAK TU HARAKAH PUN SAMA BUAT KENYATAAN BODOH DAN MELOYAKAN! WEH! RAKYAT DAH TAHU YANG KOME SEMUA TU PAKATAN PEMBELA DAP KAFIR LAKNAT TU! BUKAN NAK MEMBELA RAKYAT! BELA APA? APA YANG KAMU SEMUA DAH BUAT UNTUK RAKYAT?
DAH MERABA DAN MERAPU PUN MASIH TABUR JANJI MANIS KE?
KONON NAK GANTIKAN BN! KONON NAK GANTIKAN DS NAJIB JADI PERDANA MENTERI! SUDAHLAH!!!!!!! BELUM MEMERINTAH LAGI DAH NAK HAPUSKAN KETUANAN MELAYU! KOME INGAT ORANG MELAYU NI BODOH MACAM KOME KE? APA YANG AKU NAMPAK DENGAN JELAS PKR KE PAS KE PERJUANGAN MEREKA NNI BUKAN LAGI KE ARAH MEMBANTU RAKYAT TAPI MENGHANCURKAN RAKYAT! MATLAMAT DORANG NI SATU JE YANG PASTI IAITU MENAIKKAN DAP JADI PEMERINTAH DI SAMPING NUAR YANG DAH KELAM KELIBUT SEKARANG NI MACAM ORANG GILA TALAK! MENGADU KAT SANA MENGADU KAT SINI KONON PEMIMPIN NEGARA NI TAK BETUL SEMUANYA! PADAHAL NYA RAKYAT SEMUA DAH TAHU WEH YANG TAK BETULNYA OTAK KOME TU UDAH KACO!
KAMI RAKYAT MARHAEN TAK KAN DENGOR LAGI DAH MANIS MULUT KOME YANG BERACUN TU! EEEE...SAKIT BENOR HATI AKU MENDENGOR PKR NAK MENGENEPIKAN KETUANAN MELAYU! AKU NI ISLAM DAN AKU NI MELAYU! AKU DUDUK DI MALAYSIA BUKAN DI NEGARA LAIN! DAH BANYAK YANG KERAJAAN BUAT UNTUK RAKYAT NEGARA NI TAPI BAGI PIHAK PEMBANGKANG YANG LANGSUNG TAK DE JATI DIRI MACAAM MELAYU PKR DAN PAS NI DORANG NAK MEMBINA SATU NEGARA LAIN YANG BERNAMA NEGARA REBUPLIK! MACAM SINGAPORE! EEE.....SUKA BENOR LE KIT SIANG DAN KAUM KERABATNYA DALAM DAP DENGOR AZIZAH CAKAP NAK KETEPIKAN KETUANAN MELAYU! APA PUNYA BAGHALLLLLLLLL! 
AKU NI BUKAN APA, AKU MARAH NI KERANA AKU TIDAK MAHU ANAK CUCU AKU NANTI DIPERBODOHKAN OLEH PEMIMPIN YANG TAK KENANG JASA MACAM PKR DAN PAS NI! DAP APA LAGI! JAUUUHHHH PANGANGGGGG DARI APIIIIIIIIII!!!! SEMOGA ALLAH MELINDUNGI KAMI DARI KEKEJAMAN DAN PERANCANGAN JAHAT 3 PUAK JAHAT NI IAITU DAP, PKR DAN PAS YANG SEKARANG NI BERSEKONGKOL NAK MENJADIKAN NEGARA NI NEGARA REPUBLIK! BILA DAH JADI REPUBLIK ALAMATNYA HMMM...KOME PIKIR LE SENDIRI!
HANYA DS NAJIB DAN BN JE YANG BOLEH MEMBANTU RAKYAT.
RAKYAT PERCAYA PADA KEPIMPINAN DS NAJIB
AKU YAKIN DS NAJIB DAN BN SEDANG MENDAPAT SOKONGAN PADU DARIPADA RAKYAT MALAYSIA! TIDAK ADA PEMBELA TERBAIK UNTUK KITA MELAINKAN KERAJAAN YANG SEDIA ADA! KEIKHLASAN MEREKA UTNUK MEMBANTU KITA DAN MEMPERTAHANKAN KEDAULATAN NEGARA JELAS TERBUKTI DARI MASA KE SEMASA! KITA TENTANG PENGKHIANAT BANGSA DAN PETUALANG NEGARA!

Ulasan:
menarik..syabas
 
Pas dan PKR adalah parti pengkhianat bangsa Melayu, agama Islam dan tanahair yang kita cintai.

Mereka sebenarnya adalah diperalatkan oleh DAP yang sememangnya mahu meruntuhkan kuasa politik kita.

Dap merancang dengan begitu baik sehingga sekarang ini mereka tidak lagi bersuara menentang kita tetapi suara DAP sudah dijeritkan oleh Melayu Pas dan PKR.

Marilah kita saedarkan anak-anak bangsa kita supaya tanahair tercinta ini tidak hilang dari tangan anak-anak generasi akan datang.
Harap pautkan ke blog tuan. TK
 

Catat Komen

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman Utama

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Langgan Catatan [Atom]